jak zacząć ?? banał...
1.wchodzimy na flyff.gpotato.com
2.tam download> full client version
3.podczas ściągania dajemy <register> i rejestrujemy się
4. czekamy na meila i gdy go dostaniemy klikamy na link
5. rejestracja zakończona!
6. czekamy na koniec ściągania
7. instalujemy grę
8.odpalamy flyff'a
9.logujemy się do gry za pomocą podanego przy rejestracji nika i hasła
10.klikamy na create w dziale select character
11.klikamy na naszą postać i logujemy się na wybrany serwer:D
12 życze dobrej gry!!
Simka a mam pytanie, wlasnie zaczalem sciagac tego flyffa widzialem jak kumple w to graja a chce sie na chwile oderwac od tibi tylko zastanawia mnie jaka profesjie wybrac kumple mowia ze ich profesjie sa najleprze a kazdy ma inna, chce postac ktora sie bedzie dobrze zabijalo innych graczy i jaki server jest w tej grze pvp bo o to w tych grach chodzi gra na non-pvp servach to jest jak granie w gry off line
plx pomuzcie i z gory dziekuje :]
sa rozne sposoby rozwoju bo kazda postac ma 2 poboczne drogi na 60 lvl, niech ci koledzy wytlumaczom a ja ci polecam mercenary, stosunkowa latwa postac moze sie rozwinac na knight lub Blade (polecam blade) gdy nauczysz sie grac dobijesz do 60 lvlu i wybierasz sobie 2 klase
Vofeji napisał:
Simka a mam pytanie, wlasnie zaczalem sciagac tego flyffa widzialem jak kumple w to graja a chce sie na chwile oderwac od tibi tylko zastanawia mnie jaka profesjie wybrac kumple mowia ze ich profesjie sa najleprze a kazdy ma inna, chce postac ktora sie bedzie dobrze zabijalo innych graczy
i jaki server jest w tej grze pvp bo o to w tych grach chodzi gra na non-pvp servach to jest jak granie w gry off line
plx pomuzcie i z gory dziekuje :]
Hahha Tibia jest gupia nie polecam tibi bo ona ma wirusy